MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.

postup31postup32postup33

Dovážate šumivé víno alebo liehoviny?

Modul EMCS eColKo Vám uľahčí tvorbu daňových hlásení a komunikáciu s Finančnou správou SR pre tovary podliehajúce spotrebným daniam (lieh a alkoholické nápoje, tabak a tabakové výrobky, energia a energetické výrobky). 

Pre vinárske výrobky, je v evidencii k dispozícii sekcia, ktorá obsahuje časti ako kategória vína, vinohradnícka zóna, tretia krajina pôvodu a operácie s vinárskym výrobkom.

Hlásenie je možné editovať priamo, alebo vytvoriť importom z ERP ekonomických systémov, alebo z evidencie Daňového skladu - modul eColKo.


Obrázok 

01
január
2025

Víno roka - VínkoPRO 2025

VinkoPRO 2025 je rebríček vín, ktoré sa zúčastnia najmenej 3 súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v súťažnej sezóne 2024/2025.
PREDBEŽNÉ VÝSLEDKY, posledná aktualizácia 4.5.2025
15
máj
2025

Víno Terra Wag 2025

Víno Terra Wag – Šaľa 2025
10. ročník súťažnej prezentácie a výstavy vín
Nominačná súťaž pre Národný salón vín Slovenskej republiky 2025
15
máj
2025

Verejná prehliadka 16. ročníka celoslovenskej súťažnej výstavy vín Víno SPU 2025

Srdečne vás pozývame na verejnú ochutnávku súťažných vín.
Záštitu nad podujatím prijali: doc. 14.00 – 21.00 hod: Workshop a verejná prehliadka súťažných vín v priestoroch budovy dekanátu FZKI, Tulipánová ul. 7, 949 76 Nitra.
21
máj
2025

Agrovíno 2025

Oficiálne slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdanie ocenení spojené s verejnou ochutnávkou súťažných vín.
27
máj
2025

Tokaj 2025

TOKAJ 2024 je XXIV. ročník medzinárodnej súťaže vín s výraznou podporou Košického samosprávneho kraja, Štátnej veterinárnej a potravinovej správy Bratislava zameraná na európske vína so širším priestorom pre prírodne suché a sladké vína a tokajské vína. Zároveň je jednou z nominačných súťaží pre Národný salón vín Slovenskej republiky 2025.

Cieľom súťaže TOKAJ 2025 je podporiť Tokajskú vinohradnícku oblasť a v rámci európskych vín dať širší priestor prírodne sladkým vínam v ich najušľachtilejšej forme.
Domov > Články > Z domova > 

Hubert v novom šate.

Spoločnosť Hubert J.E. sa rozhodla redesignovat svoj najpredávanejší výrobok,
Hubert Club. Z môjho pohľadu ide iba o kozmetické korekcie, ale k lepšiemu.
Zákazník je na značku Hubert navyknutý a k tomu patrí aj adjustáž. Výrazná zmena
etikety by možno bola skôr na škodu. Ale nie len etiketami posiľnuje Hubert
svoje postavenie. V pomaly sa končiacom roku 2006 sa značke Hubert podarilo
víťaziť na všetkých súťažných fórach, kde sa objavila. Počnúc nominačnými
výstavami, cez súťaže s medzinárodnou účasťou, až po Národný Salón Vín.

Spoločnosť Hubert J.E. sa rozhodla redesignovat svoj najpredávanejší výrobok, Hubert Club. Z môjho pohľadu ide iba o kozmetické korekcie, ale k lepšiemu. Zákazník je na značku Hubert navyknutý a k tomu patrí aj adjustáž. Výrazná zmena etikety by možno bola skôr na škodu. Ale nie len etiketami posiľnuje Hubert svoje postavenie. V pomaly sa končiacom roku 2006 sa značke Hubert podarilo víťaziť na všetkých súťažných fórach, kde sa objavila. Počnúc nominačnými výstavami, cez súťaže s medzinárodnou účasťou, až po Národný Salón Vín.

Spanilá jazda sereďských sektov sa začala koncom marca v Pezinku na Vínnych trhoch. HubertSekt, brut, 2003 sa stal šampiónom výstavy. Identický HubertSekt v prevedení demisec skončil za ním. V polovici mája si tieto dva sekty poradie vymenili. HubertSekt demisec sa stal šampiónom výstavy, HubertSekt brut skončil za ním. Dvojčatá HubertSekt brut a demisec sa ako jediní zástupcovia bubliniek zaradili medzi 100 najlepších slovenských vín Národného salónu vín. Titul Šampión Národného salónu vín si odniesol demisec.
Na výstavy ktoré sa konali neskôr začala spoločnosť prihlasovať Hubert Grand rosé, medium dry. Prešovská Muvina aj bratislavský Vinofest udelili titul najlepšieho vína Hubertu Grand rosé, medium dry.
Začiatkom júla sa konala odborná degustácia VinoForum Modra 2006. Hubert Grand rosé, medium dry bolo najvyššie hodnotené slovenské víno, ktoré ako jediné zo slovenských získalo zlatú medailu. V silnej konkurencii zahraničných sektov získal Hubert Grand rosé titul šampióna VinoFóra.
HubertSekt L´Original Brut
HUBERTsekt brut
je akostné šumivé víno biele, ktoré je vyrobené originálnou metódou - kvasením vo fľašiach. Neutíchajúce jemné perlenie, decentná biskvitová vôňa a delikátna chuť sú nedostižnými prednosťami tohoto moku, tak veľmi pripomínajúceho rodné Francúzsko. Je nositeľom tradície značky Hubert. Dominantný je v počte získaných ocenení za kvalitu.
Ocenenia v roku 2006: Na nominačnej súťaži vín - Vínne trhy Pezinok, ktorá sa konala v marci 2006, sa akostné šumivé víno Hubertsekt, biele, brut, ročník 2003 stalo šampiónom kategórie šumivých vín. Počtom získaných bodov naviac splnilo podmienky pre postup do prvého ročníka výberovej súťaže Národný salón vín Slovenskej republiky 2006.
Charakteristika:
Cuvée: Pinot blanc, Rizling vlašský, Veltlínske zelené
Obsah cukru: 9 g/l
Obsah alkoholu: 12 % obj.

Senzorickú charakteristiku nájdete v článku z nitrianskeho Agrovína

HubertSekt L´Original Demi Sec
HUBERTsekt polosladké
je akostné šumivé víno biele, ktoré je výsledkom zvládnutého procesu kvasenia, tvorby a zrenia vína vo fľaši. Najmodernejšie technologické postupy výroby a kvalitné odrodové vína burgundského typu zaručujú jemné, dlhotrvajúce perlenie a jedinečný chuťový vnem, ktorý úspešne dotvára slávnostné okamihy náročnejších konzumentov.
Ocenenia v roku 2006: Na nominačnej súťaži vín Agrovíno Nitra, ktorá sa konala v máji 2006, akostné šumivé víno Hubertsekt, biele, polosladké, ročník 2003, zvíťazilo v kategórii šumivých vín. Počtom získaných bodov rovnako splnilo podmienky pre postup do prvého ročníka výberovej súťaže Národný salón vín Slovenskej republiky 2006.
Charakteristika:
Cuvée: Pinot blanc, Rizling vlašský, Veltlínske zelené
Obsah cukru: 34 g/l
Obsah alkoholu: 12,1 % obj.

Senzorickú charakteristiku nájdete v článku z nitrianskeho Agrovína

Hubert Grand Rosé
Hubert Grand Rosé
je vyrábaný metódou charmat - druhotné kvasenie prírodného vína v uzavretých kvasných nádržiach. Pod mimoriadne atraktívnym obalom odhalí konzument nežnú farebnosť, hojnú perlivosť, jemnú škoricovú vôňu a plnú zamatovú chuť.
Ocenenia v roku 2006: Na medzinárodnej prehliadke vín Muvina 2006 ohodnotila degustačná komisia Hubert Grand Rose 2005 ako najlepšie víno v kategórii šumivých vín.
Charakteristika:
Cuvée: Svätovavrinecké
Obsah cukru: 35 g/l
Obsah alkoholu: 11,6 % obj.

Spracované s použitím materiálov spoločnosti Hubert J.E., s r.o.