Medzinárodná prehliadka vín Muvina 2015
Registrácia vzoriek: do 31.05.2015
Hodnotenie vzoriek: od 11.06.2015 00:00do 12.06.2015 00:00
Výsledky nominačných súťaží a NSV SR 2015
Súhrn výsledkov nominačných súťaží a Národného salónu vín 2015
Zber vzoriek: od 31.05.2015 00:00
Kategórie
I I. biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 1
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
II I. biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 2
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
III I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 3
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
IV I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 4
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20°C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
V I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 7
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
VI I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 8
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
VII I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 9
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
VIII I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 10
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
IX II. kategória: ružové vína, ref. č. 11
A - tiché (tlak CO2 > 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
X II. kategória: ružové vína, ref. č. 12
A - tiché (tlak CO2 <50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XI II. kategória: ružové vína, ref. č. 13
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XII II. kategória: ružové vína, ref. č. 14
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XIII II. kategória: ružové vína, ref. č. 17
šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XIV II. kategória: ružové vína, ref. č. 18
šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XV II. kategória: ružové vína, ref. č. 19
šumivé vína (tlak CO2 >250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XVI II. kategória: ružové vína, ref. č. 20
šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XVII III. kategória: červené vína, ref. č. 21
tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XVIII III. kategória: červené vína, ref. č. 22
tiché (tlak CO2 <50 kPa pri 20 °C)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XIX III. kategória: červené vína, ref. č. 25
tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XX IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 26
tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov) 26
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov) 26
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXI IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 27
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 28
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXIII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 29
A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXIV IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 32
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXV IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 33
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXVI IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 34
C - šumivé vína (tlak CO2 < 250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXVII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 35
C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXVIII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 36
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXIX V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 37
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXX V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 38
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXI V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 39
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 40
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXIII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 41
(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu 41
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu 41
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXIV VI. kategória: prírodne sladké vína, ref. č. 42
(ľadové, slámové, hrozienkové a botrytické)
•z nearomatických odrôd
•z nearomatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXV VI. kategória: prírodne sladké vína, ref. č. 43
(ľadové, slámové, hrozienkové a botrytické)
• z aromatických odrôd
• z aromatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXVI VII. kategória: likérové vína, , ref. č. 44
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce do 6 g/l red. cukrov
• obsahujúce do 6 g/l red. cukrov
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXVII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 45
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXVIII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 46
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XXXIX VII. kategória: likérové vína, ref. č. 47
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XL VII. kategória: likérové vína, ref. č. 48
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XLI VII. kategória: likérové vína, ref. č. 49
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XLII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 50
A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XLIII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 51
B – z aromatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek
XLIV VII. kategória: likérové vína, ref. č. 52
C – likérové vína spod kožky (jerez, fino)
Počet prihlásených: 0 vzoriek