MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.

      Obrázok 

11
marec
2022

Concours mondial de Bruxelles, Rosé Selection 2022

Concours mondial de Bruxelles, Rosé Selection 2022 sa bude konať v severošpanielskom Valladolide.
17
marec
2022

Concours Mondial du Sauvignon 2022

Concours Mondial du Sauvignon sa mal v roku 2021 konať v portugalskom Torres Vedras. Pre uzavreté hranice sa hodnotenie nakoniec konalo v Bruseli. Už 13. ročník znovu miere na juh Portugalska a dúfam, že tentoraz už bude všetko v poriadku a hodnotenie sa .
19
máj
2022

Concours mondial de Bruxelles, Cosenza 2022

Concours mondial de Bruxelles opäť zamieri do Talianska, tentokrát na juh do slnečnej Kalábrie.
02
jún
2022

Zlatý pohár Česko Slovenska 2022

Zlatý pohár Česko Slovenska je jedinečná soutěž českých a slovenských vín, která propojuje dva historicky a kulturně blízké trhy a má unikátní posoutěžní přesah do aktivit spojených s propagací vína.
Po minuloročnom kole ktoré sa konalo na Morave, hodnotenie štvrtého ročníka súťaže bude opäť na Slovensku.
24
jún
2022

Festival soutěžních vín - Zlatý pohár Česko Slovenska Brno 2022

Ochutnejte stovky vín z České republiky a Slovenska na unikátním festivalu uprostřed Brna. 24. a 25. června (14.00-22.00 hod.) ožije Zelný trh tradicemi, kulturou a hlavně vínem. Vstup je zdarma, platíte jen tolik, kolik sami „odegustujete“.
Domov > Udalosti > Súťaže > 

Medzinárodná prehliadka vín Muvina 2015

Registrácia vzoriek: do 31.05.2015
Hodnotenie vzoriek: od 11.06.2015 00:00do 12.06.2015 00:00

Výsledky nominačných súťaží a NSV SR 2015

Súhrn výsledkov nominačných súťaží a Národného salónu vín 2015

Zber vzoriek: od 31.05.2015 00:00

Kategórie

I I. biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 1

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

II I. biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 2

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

III I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 3

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

IV I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 4

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20°C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

V I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 7

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

VI I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 8

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

VII I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 9

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

VIII I. kategória: biele vína z nearomatických odrôd, ref. č. 10

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

IX II. kategória: ružové vína, ref. č. 11

A - tiché (tlak CO2 > 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

X II. kategória: ružové vína, ref. č. 12

A - tiché (tlak CO2 <50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XI II. kategória: ružové vína, ref. č. 13

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XII II. kategória: ružové vína, ref. č. 14

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XIII II. kategória: ružové vína, ref. č. 17

šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XIV II. kategória: ružové vína, ref. č. 18

šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XV II. kategória: ružové vína, ref. č. 19

šumivé vína (tlak CO2 >250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XVI II. kategória: ružové vína, ref. č. 20

šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XVII III. kategória: červené vína, ref. č. 21

tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XVIII III. kategória: červené vína, ref. č. 22

tiché (tlak CO2 <50 kPa pri 20 °C)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XIX III. kategória: červené vína, ref. č. 25

tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• ostatné ( nad 4 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XX IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 26

tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 4 g/l redukujúcich cukrov) 26
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXI IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 27

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosuché (4,1 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 28

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• polosladké (12,1 - 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXIII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 29

A - tiché (tlak CO2 < 50 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 45 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXIV IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 32

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• suché (0 - 12 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXV IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 33

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• polosuché (12,1 - 32 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXVI IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 34

C - šumivé vína (tlak CO2 < 250 kPa pri 20 °C)
• polosladké (32,1 - 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXVII IV. kategória: biele vína z aromatických odrôd, ref. č. 35

C - šumivé vína (tlak CO2 > 250 kPa pri 20 °C)
• sladké (nad 50 g/l redukujúcich cukrov)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXVIII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 36

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXIX V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 37

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce do 4 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXX V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 38

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXI V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 39

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce 4,1 - 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 40

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, do 15% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXIII V. kategória: vína spod kožky, ref. č. 41

(samorodné tokajské, Château Chalon…)
• obsahujúce nad 20 g/l red. cukrov, nad 15% alkoholu 41
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXIV VI. kategória: prírodne sladké vína, ref. č. 42

(ľadové, slámové, hrozienkové a botrytické)
•z nearomatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXV VI. kategória: prírodne sladké vína, ref. č. 43

(ľadové, slámové, hrozienkové a botrytické)
• z aromatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXVI VII. kategória: likérové vína, , ref. č. 44

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce do 6 g/l red. cukrov
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXVII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 45

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXVIII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 46

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 6,1 - 40 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XXXIX VII. kategória: likérové vína, ref. č. 47

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XL VII. kategória: likérové vína, ref. č. 48

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce 40,1 - 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XLI VII. kategória: likérové vína, ref. č. 49

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, do 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XLII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 50

A - z nearomatických odrôd (portské, tokajské výbery, madeira ..)
• obsahujúce nad 80 g/l red. cukrov, nad 18% alkoholu
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XLIII VII. kategória: likérové vína, ref. č. 51

B – z aromatických odrôd
Počet prihlásených: 0 vzoriek

XLIV VII. kategória: likérové vína, ref. č. 52

C – likérové vína spod kožky (jerez, fino)
Počet prihlásených: 0 vzoriek

Medaila

Veľká zlatá

92 b

zlatá medaila

85 b

strieborná medaila

82 b

Bronzová medaila

80 b

Šampión

Šampión Muvina 2015

Pre suché biele vína nearomatických a aromatických odrôd,
pre biele ostatné vína, pre prírodne sladké vína, pre ružové vína,
pre červené vína, pre šumivé vína, ako aj pre spoločnú skupinu vín spod kožky a likérových vín-
85 b