MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.

Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku

postup31postup32postup33

Dovážate šumivé víno alebo liehoviny?

Modul EMCS eColKo je tu pre Vás, uľahčí Vám tvorbu daňových hlásení a komunikáciu s Finančnou správou SR pre tovary podliehajúce spotrebným daniam (lieh a alkoholické nápoje, tabak a tabakové výrobky, energia a energetické výrobky).

Pre vinárske výrobky, je v evidencii k dispozícii sekcia, ktorá obsahuje časti ako kategória vína, vinohradnícka zóna, tretia krajina pôvodu a operácie s vinárskym výrobkom.

Hlásenie je možné editovať priamo, alebo vytvoriť importom z ERP ekonomických systémov, alebo z evidencie Daňového skladu - modul eColKo.

Obrázok

marec

Víno Vráble 2024

Organizačný výbor výstavy zostavený z členov Združenia vrábeľských vinohradníkov, ZO Slovenského zväzu záhradkárov vo Vrábľoch a mesta Vráble usporiadajú 30. ročník súťažnej výstavy vín VÍNO VRÁBLE 2024, so štatútom uverejneným nižšie, ktorý je záväzný pre všetkých zúčastnených účastníkov.
marec

Vienále Topoľčianky 2024

Krása vína spočíva v jeho charaktere. Tvorí ju zmes jedinečných vôní a neopakovateľných chutí. Celkovú eleganciu tohto moku otvára už prvotný vnem, pestrá paleta farieb bielych, ružových, či červených tónov. Stredoeurópsky región dozrel k neodškriepiteľnej dokonalosti. Jednak ku kráse lokálnych vín prispieva klíma a výsledný produkt následne dolaďuje vinohradník a vinár, ktorí svojim umom a modernou technológiou vytvoria osobitý degustačný zážitok. Vienále Topoľčianky je projekt pod záštitou vinárstva Château Topoľčianky, ktoré chce poukázať na eleganciu miestnych vín a spája krásu vína a ženský pohľad na ich charakter.
apríl

Vínne trhy Pezinok 2024

Vážení priatelia, organizačný výbor si vás dovoľuje pozvať na 27. ročník podujatia, ktoré má na Slovensku dobré meno a tradíciu. Predkladáme vám štatút súťaže, ktorý je záväzný pre všetkých účastníkov VTP 2024.

1. deň odbornej degustácie začiatok 12:30h
2. deň odbornej degustácie začiatok 8:30h
apríl

ŠURANY 2024

XIII. Požitavská výstava vín Šurany 2024

Vyhlásenie výsledkov GUSTUS JUVENILIS 2022 spojené s verejnou degustáciou sťažných vín

Vyhlásenie výsledkov Gustus Juvenilis 2022 sa koná 30.4.2022, v Nitrianske synagóge o 17:00h

Možnosť ochutnať 241 vzoriek vína od 46 vinárstiev z Nitrianskej, Malokarpatskej a Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti.

Udalosť trvá od 17:00 do 22:00

Vstupné 10 eur / osoba - degustačný pohár a katalóg v cene

Dátum od 30.04.2022 17:00
do 30.04.2022 22:00

Súvisiace udalosti

Gustus Juvenilis 2022

13.04.2022 09:00 JANROS, s.r.o.
Nitrianska súťaž, špecializujúca sa na degustátorov mladších ako 35 rokov.

Adresa

Nitrianska synagóga
Pri synagóge 1387/3
949 01 Nitra
Slovenská republika

Organizátor

Spoluorganizátor

Najväčšia vínna pivnica v Pukanci

V pivnici poznačenej časom i nezáujmom človeka sa spočiatku v jednoduchých podmienkach začalo rodiť víno, ktorého pôvod treba hľadať v najvyššie položených viniciach na Slovensku na úpätí Štiavnických vrchov. Dnes je to víno, v ktorom cítiť prácu a um vinohradníka ako aj maximálnu starostlivosť a srdce vinára. Víno, ktoré zasiahne zmysly priamo a intenzívne. Víno plné minerality jedinečného sopečného podložia, sviežosti, či rafinovanej ležérnosti.
Spravuje:  TVi vlado janros