SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy
SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy
Termín: 10. 03. 2016
Čas: 9:00 – 12:00 h
V prípade nenaplnenia kapacity raňajšieho semináru bude seminár presunutý na odpoludňajší termín.
Miesto konania: Hotel Vinársky dom, Holubyho 27, 902 01 Pezinok
Lektorka: Ing. Edita Ďurčová AIWS
Témy semináru:
•základné typy zmyslového hodnotenia
•systém hodnotenia podľa OIV a UIOE (Medzinárodnej únie enológov)
•systematický prístup k hodnoteniu vína podľa WSET (Wine & Spirit Education Trust)
•porovnávacia degustácia (používaná najmä v Novom svete)
Seminár sa skladá z teoretickej časti – prednáška a praktickej časti – základné vône a chute, rozoznávanie a identifikácia, hodnotenie 10 – 12 reprezentatívnych vzoriek vína.
Dátum od | 10.03.2016 09:00 |
do | 10.03.2016 12:00 |