MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.

postup31postup32postup33

Dovážate šumivé víno alebo liehoviny?

Modul EMCS eColKo Vám uľahčí tvorbu daňových hlásení a komunikáciu s Finančnou správou SR pre tovary podliehajúce spotrebným daniam (lieh a alkoholické nápoje, tabak a tabakové výrobky, energia a energetické výrobky). 

Pre vinárske výrobky, je v evidencii k dispozícii sekcia, ktorá obsahuje časti ako kategória vína, vinohradnícka zóna, tretia krajina pôvodu a operácie s vinárskym výrobkom.

Hlásenie je možné editovať priamo, alebo vytvoriť importom z ERP ekonomických systémov, alebo z evidencie Daňového skladu - modul eColKo.


Obrázok 

01
január
2025

Víno roka - VínkoPRO 2025

VinkoPRO 2025 je rebríček vín, ktoré sa zúčastnia najmenej 3 súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v súťažnej sezóne 2024/2025.
PREDBEŽNÉ VÝSLEDKY, posledná aktualizácia 18.6.2025
25
marec
2026

Linčanský džbánek 2026

Spolok vinárov a vinohradníkov Zeleneč, organizuje odbornú degustáciu 25. ročníka súťažnej výstavy vín, „Linčanský džbánek 2026“. Špecialitou súťaže je kategória ultrasuchých vín do 2 g/l zvyškového cukru. Štatút je len informatívny, definitívne záväzný štatút bude zverejnený v roku 2026.
03
máj
2026

Dni vína 2026 Nemčiňany

44. ročník súťaže vín s medzinárodnou účasťou 1981-2026.
Domov > Vinárstva > 

BIOCENTRUM, s.r.o.

Náš podnik vznikol v roku 2006. Majiteľmi sú Dr. Ing. Palík Ladislav a Palíková Klára.

Venujeme sa rastlinnej aj živočíšnej výrobe. Pestujeme predovšetkým pšenice, jačmeň, kukuricu, slnečnice, atď., ale dôležitou súčasťou rastlinnej výroby sú ovocinárstvo, pestovanie zeleniny a vinohradníctvo.

Naše výrobky sú certifikované bioprodukty.

Značnú časť vypestovaného bioovocia a biozeleniny sami spracujeme.

Sušenie je jedným z najstarších, najprírodnejších a najšetrnejších spôsobov konzervovania. Sušenie je založené na znížení obsahu vody ovocia a zeleniny, a keďže u nás sušenie prebieha veľmi šetrným spôsobom, pri 40 0C, v koncentrovanej forme sa zachovajú vitamíny, minerálne látky a vlákniny.

Autentická produkcia
Prírodné postupy

Adresa

BIOCENTRUM, s.r.o.
SNP 57
937 01 Želiezovce
Slovenská republika

Prevádzky

Pivnica Palík

Rodinné vinárstvo Dr. Ing. Palík Ladislav a Palíková Klára, zamerané na vlastnú bioprodukciu od pestovania hrozna až po jeho spracovanie.
Výroba vína prebieha v 200 ročnej veľkopeseckej pivnici, ktorú nezničili ani búrlivé stáročia histórie. Popri sviežich, ľahkých, ovocných nápojoch sa nájdu aj teľnaté biele a červené vína. Našim cieľom je vyrobiť kvalitné, pre pesecký vinohrad charakteristické, cenovo dostupné vína. Naša pivnica je vhodná na usporiadanie rodinných aj firemných akcií.
IČO 36283185
DIČ 2022136886
IČ DPH SK2022136886
OR OR OS Nitra
Oddiel Sro
Vložka číslo 17797/N
Názov účtu VÚB, a.s.
Kód banky 0200
Číslo účtu 2135573956
SWIFT SUBASKBX
IBAN SK7602000000002135573956
Spravuje:  PP