MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.
01
december
2022

Vinum novum 2022

Poslanie súťaže vín dopestovaných a vyrobených v roku 2022
a) Odborne posúdiť a vyhodnotiť vína vyrobené rôznymi technologickými postupmi a metódami z rôznych odrôd a z rôznych vinárskych oblastí. Získané poznatky a skúsenosti budú sprostredkované s cieľom skvalitnenia daného odboru.
b) Prezentovať kvalitné vína slovenskej produkcie širokej laickej ako i odbornej verejnosti, a tým podporiť výrobu, predaj a najmä všeobecné povedomie o týchto produktoch.
c) Sprostredkovať a prehĺbiť výrobné, obchodné a spoločenské vzťahy medzi výrobcami, obchodníkmi a spotrebiteľmi.
10
december
2022

Novianska ochutnávka mladých vín 2022

Prezentácia zúčastnených vzoriek súťaže VINUM NOVUM 2022,
oficiálne vyhodnotenie súťaže, odovzdávanie cien, medailí, verejná výstava vzoriek.
08
marec
2023

Concours Mondial du Sauvignon 2023

Concours Mondial du Sauvignon sa v roku 2023 presunie do JAR, go krajiny kde sa rodia krásne vína odrody Sauvignon blanc.

      Obrázok 

Tokajský výber 4 - putňový 2009

Hodnotiť

Tokajský výber

Tokajský výber 4 - putňový 2009 Tokajský výber Biele Tokajský výber 4 putňový CHOP 9/15 - Tokaj & CO, s.r.o.

Vysokokvalitné víno, ktoré sa vyrába len v priaznivých ročníkoch z hrozna tradičných tokajských odrôd, keď sa na strapcoch vytvorí dostatočné množstvo cibéb. Obsah cukru je najmenej 90 g/l. Je to legantné víno s výraznou chlebovinou, silne aromatické, vysoko extraktívne a príjemne sladké. Pri klasickom technologickom oxidačnom procese dozrieva v dubových sudoch v tufovej pivnici.

Šarža 9/15
Ročník 2009
ŠKČ 4056/2015
Farba Biele
Klasifikácia Tiché
Charakter Sladké
Označ. pôvodu CHOP
Spracovanie Cuvée
Školenie Antikor
Teplota podávania 10,00 - 15,00 °C
Zvyškový cukor 106,70g /l
Celkové kyseliny 7,15g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 11,80%v/v
Obsah SO2 217,00mg /l
Fľašová zrelosť 5 - 25 r