Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
23
september
2017

Deň otvorených tokajských pivníc 2017

Pozývame Vás na 13. ročník prehliadky pivníc spojený s ochutnávkou tokajských vín, ktorý sa uskutoční:
23. septembra 2017 od 9. 00 – 19. 00 hod vo Veľkej Tŕni, Malej Tŕni, Viničkách.
Lístky si môžete rezervovať cez www.tokajregnum.sk. Rezervované lístky si môžete vyzdvihnúť, alebo zakúpiť na železničnej stanici Slovenské Nové Mesto 23.9.2017 od 9:00 do 15:00 hod. Počet lístkov je obmedzený. Cena lístka je 30 €.

Viac Informácií v pracovných dňoch od 9.00 hod. do 15.00 hod. na tel. č. 0903 608 865
Tešíme sa na Vás.

Vinári z TOKAJA
23.09.2017 09:00
29
september
2017

Nitriansky vínny festival SEPTEMBER 2017

Nitriansky vínny festival 2017 na Nitrianskom hrade a v obci Veľký Cetín.
29.09.2017 00:00
14
október
2017

Deň otvorených pivníc Poézia v MOVINE

Zažite jedinečné spojenie chutí počas návštevy vo vinárstve MOVINO. Milovníci vín si prídu na svoje pri zaujímavých spojeniach vín a jedla. Pre priaznivcov poézie sme pripravili čítanie krátkych úryvkov zo známych sonetov. Fanúšikovia umenia majú možnosť pozrieť si zaujímavú výstavu v pivničných priestoroch spoločnosti.
14.10.2017 16:00

Rizling rýnsky

Šarža L16/15
Ročník 2015
Farba Biele
Klasifikácia Tiché
Charakter Suché
Prívlastok Výber z hrozna
Označ. pôvodu CHOP
Spracovanie Odrodové
Školenie Barrique
Zvyškový cukor 2,80g /l
Celkové kyseliny 6,90g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 14,40%v/v
OdrodaObsahVinicaŠKČZberRokVýnosCukornatosť
Rizling rýnsky100,00 %Paríž - Gbelce
FľašaVyrobené množstvoDátum plnenia
1330 ks

HR Winery

Vinárstvo sa nachádza v južno-slovenskej vinohradníckej oblasti v obci Gbelce. V súčasnosti obhospodarujeme 240 ha viníc prevažne na južných svahoch. Pestujeme 24 odrôd, ale do vinárstva na spracovanie sa dostávajú len vybrané odrody najlepšej kvality. základnou podmienkou pri výrobe kvalitných vín je využívanie najmodernejších spôsobov pestovania s redukciou úrody ručným zberom a rýchlym spracovaním hrozna.