Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

postup31postup32postup33

26
máj
2019

VÍNO CHOČA 2019

XXI. Ročník Požitavskej výstavy vín
06
jún
2019

Zlatý pohár Česko Slovenska 2019

Zlatý pohár Česko Slovenska je jedinečná soutěž českých a slovenských vín, která propojuje dva historicky a kulturně blízké trhy a má unikátní po-soutěžní přesah do aktivit spojených s propagací vína.

Nejúspěšnější vinařství získá putovní Zlatý pohár, který bude předán na soutěžním festivalu vín na Zelném trhu v Brně.

Více informací najdete na adrese www.zlatypohar.eu.
(Přihlásit vzorky můžete i pomocí formuláře zde: zlatypohar.eu/.../..._vzorku_Zlaty_pohar_2019.docx.)
06
august
2019

AWC Vienna 2019

Najväčšia oficiálne uznaná súťaž na svete. Vinár Michael Edlmoser založil súťaž, ktorá sa stala jednou z najväčších a najdôležitejších súťaží na svete. Počet vzoriek sa pohybuje okolo 13.000 a počet zúčastnených vinárstiev dosahuje takmer 2.000.
28
november
2019

Novianska ochutnávka mladých vín 2019

6. ročník súťaže mladých vín regiónu Požitavie
31
december
2019

Víno roka - VínkoPRO 2019

VínkoPRO 2019 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2019.
Priebežné výsleky

Müller Thurgau 2017

90
Hodnotiť

Palugyay

Müller Thurgau 2017 Palugyay Biele Neskorý zber - Villa Vino Rača a.s.

Ročník 2017
Farba Biele
Klasifikácia Tiché
Charakter Suché
Zvyškový cukor 3,40g /l
Celkové kyseliny 6,10g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 12,50%v/v

1. kolo Národný salón vín Slovenskej republiky 2018

Vína tiché biele suché, polosuché a polosladké 1.kolo

Národný salón vín 2018

AWC Vienna 2018

All other national & international varieties & blends (white wine) – up to 12,9 vol% alc.

seal of approval (osvedčenie/pečať kvality)

Národný salón vín, Müller Thurgau 2017, Palugyay

Müller Thurgau je na prvý pohľad obyčajná, kvantitatívna odroda, ktorú všetci oberajú medzi prvými, pri cukornatosti na úrovni 17 °NM. Inak by hrozno stratilo kyselinu, víno by sa stalo fádnym až nudným. Daňou za sviežu kyselinku je istý stupeň nezrelosti. Keď som uvidel na fľaši prívlastok neskorý zber, považoval som to za chybu.