Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
01
január
2018

VínkoPRO 2018

VínkoPRO 2018 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2018.
Priebežné výsleky
01.01.2018 00:00
22
september
2018

Deň otvorených tokajských pivníc 2018

Pozývame Vás na 14. ročník prehliadky pivníc spojený s ochutnávkou tokajských vín, ktorý sa uskutoční:
22. septembra 2018 v sobotu od 9. 00 – 19. 00 hod vo Veľkej Tŕni, Malej Tŕni, Viničkách.
Lístky si môžete zakúpiť prostredníctvom www.tokajregnum.sk, prípadne na železničnej stanici Slovenské Nové Mesto 22.9.2017 od 9:00 do 14:00 hod.

Vinári z TOKAJA
22.09.2018 09:00
28
september
2018

Nitriansky vínny festival 2018

28. a 29. september sú dni, kedy budú nitrianske hradné pivnice už po deviaty raz otvorené pre všetkých milovníkov dobrého vína. Po roku Vás opäť srdečne pozývame na Nitriansky vínny festival!
28.09.2018 17:00
13
október
2018

Spojenie jedla s vínom v MOVINE

Zažite jedinečné spojenie chutí počas návštevy vo vinárstve MOVINO. Milovníci vín si prídu na svoje pri zaujímavých spojeniach vína a jedla vo forme netradičných kanapiek. Fanúšikovia umenia majú možnosť si pozrieť zaujímavú výstavu ako aj nahliadnuť do novozrekonštruovaných pivničných priestorov.
13.10.2018 16:00

Dorferdon

Hodnotiť

Ročník 2012
Farba Červené
Klasifikácia Tiché
Charakter Suché
Prívlastok Akostné víno značkové
Označ. pôvodu CHOP
Spracovanie Odrodové
Školenie Barrique
Zvyškový cukor 2,30g /l
Celkové kyseliny 5,00g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 11,50%v/v
OdrodaObsahVinicaŠKČZberRokVýnosCukornatosť
Dornfelder100,00 %
FľašaVyrobené množstvoDátum plnenia
Standard 0,750l400 ks

HR Winery

Vinárstvo sa nachádza v južno-slovenskej vinohradníckej oblasti v obci Gbelce. V súčasnosti obhospodarujeme 240 ha viníc prevažne na južných svahoch. Pestujeme 24 odrôd, ale do vinárstva na spracovanie sa dostávajú len vybrané odrody najlepšej kvality. základnou podmienkou pri výrobe kvalitných vín je využívanie najmodernejších spôsobov pestovania s redukciou úrody ručným zberom a rýchlym spracovaním hrozna.