MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.

postup31postup32postup33

Dovážate šumivé víno alebo liehoviny?

Modul EMCS eColKo Vám uľahčí tvorbu daňových hlásení a komunikáciu s Finančnou správou SR pre tovary podliehajúce spotrebným daniam (lieh a alkoholické nápoje, tabak a tabakové výrobky, energia a energetické výrobky). 

Pre vinárske výrobky, je v evidencii k dispozícii sekcia, ktorá obsahuje časti ako kategória vína, vinohradnícka zóna, tretia krajina pôvodu a operácie s vinárskym výrobkom.

Hlásenie je možné editovať priamo, alebo vytvoriť importom z ERP ekonomických systémov, alebo z evidencie Daňového skladu - modul eColKo.


Obrázok 

01
január
2025

Víno roka - VínkoPRO 2025

VinkoPRO 2025 je rebríček vín, ktoré sa zúčastnia najmenej 3 súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v súťažnej sezóne 2024/2025.
PREDBEŽNÉ VÝSLEDKY, posledná aktualizácia 18.6.2025
05
september
2025

Verejná ochutnávka degustačnej súťaže vín Terra Wag - Šaľa 2025

Termín verejnej ochutnávky
5.9.2025 od 17:00-22:00
6.9.2025 od 17:00-22:00
Domov > Vinárstva > 

Vinotéka Čajkov Vinum Uhnák

Člen združenia

Adresa

Vinotéka Čajkov Vinum Uhnák
Ľ. Štúra 63/3914
Levice
Slovakia
Telefón0915 332 410
Webhttp://uhnak.sk/.

Prevádzkovateľ

Vinárstvo Anton Uhnák

Hrozno pestujeme výhradne v Čajkove, kde obhospodarujeme približne 8,5 hektárov vinohradov v honoch Sádovie, Podhorie, Vinná Dolina a Deberča. Ročná produkcia je 55 000 litrov vína.
Sortiment tvoria u nás tradičné odrody ako Pesecká leánka , Veltlínske zelené, Rizling rýnsky, Pinot blanc, Frankovka modrá…
Pri výrobe vína sa snažíme nechať vínam ich prirodzený charakter tým, že používame len prirodzené kvasinky, ktoré sa nachádzajú v bobuliach hrozna.
Spracovanie a výroba vína prebieha pomocou moderných technológií, ale radi experimentujeme pri procese kvasenia. Jedinečný charakter a mineralitu našim vínam dodáva tufové a andezitové podložie pochádzajúce zo sopečných vyvrenín Štiavnických vrchov.