Veltlínske zelené Kryo 2019
Hodnotiť
Víno vyrobené kryomaceráciou.
Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.
Šarža | L02 |
Ročník | 2019 |
ŠKČ | 0677/2020 |
Farba | Biele |
Klasifikácia | Tiché |
Charakter | Suché |
Označ. pôvodu | CHOP |
Spracovanie | Odrodové |
Zvyškový cukor | 4,30g /l |
Celkové kyseliny | 6,48g /l v prep. na k.vínnu |
Alkohol | 13,00%v/v |
Laboratórny Certifikát | protokol_o_skuske_veltlin..pdf |
Fľašová zrelosť | 1 - 3 r |