MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.
01
november
2021

Víno roka - VínkoPRO 2022

VinkoPRO 2022 je rebríček vín, ktoré sa zúčastnia najmenej 3 súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v sezóne 2021/2022.
01
júl
2022

CMB Sparkling session 2022

Concours mondial de Bruxelles, hodnotenie šumivých vín.
30
júl
2022

Othello - Požitavský festival vína

Hlavnou témou a programom budú vinári. Osobne. Prizvali sme vinárov a vinárstva z Požitavia, ale aj zástupcov každej vinohradníckej oblasti na Slovensku.
Spolu to bude pestrý mix 30 vinárov, od úplne drobných remeselných až po väčšie a známe vinárstva.
Zabudnite na mastné klobásky, predraženú cigánsku a studený guláš! Jedlo máme rovnako radi ako víno, a preto si dávame extra záležať, aby sa všetci dobre a kvalitne najedli. Nie sme proti klasike, naopak, tradície si ceníme, ale kvalita je prvoradá.K vinárstvu neodmysliteľne patrili a dodnes patria remeslá a hospodárske práce. Chceme ukázať ich dôležitosť, ale aj ich krásu a preto sme prizvali zručných remeselníkov ako napríklad sudár, sklár, hrnčiar či garbiar.
Na festivale nájdete poľnohospodársky dvor so živými zvieratami, múzeum vinárstva a vinohradníctva, ktoré bude situované medzi vinohradmi pod holým nebom.
01
august
2022

AWC Vienna 2022

AWC Vienna je pre našich vinárov najúspešnejšou zahraničnou súťažou. V tomto roku bez podpory Ministerstva, ale stále s nízkym štartovným.
20
september
2022

CMB Sweet and Fortiied session 2022

Concours mondial de Bruxelles, hodnotenie sladkých a fortifikovaných vín.

      Obrázok 

Milia 2019

Hodnotiť
Milia 2019 Biele Bobuľový výber D.S.C. L11/19 - Vinárstvo Kozara

Šarža L11/19
Ročník 2019
Farba Biele
Klasifikácia Tiché
Charakter Polosladké
Označ. pôvodu D.S.C.
Doba vyzrievania na kaloch 0mesiacov
Spracovanie Odrodové
Školenie Antikor
Teplota podávania 10,00 - 14,00 °C
Zvyškový cukor 30,05g /l
Celkové kyseliny 6,07g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 12,12%v/v
Laboratórny Certifikát protokol_milia2019..docx

Balenie

Standard 0,750l

Uzáver Závitový
Dátum plnenia 06.02.2020
Objem výr. šarže 500l