Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
05
september
2017

2. kolo Národný salón vín Slovenskej republiky 2017

Národný salón vín Slovenskej republiky 2017 je najvyššou súťažou vín vyrobených v Slovenskej republike z hrozna pochádzajúceho zo Slovenskej republiky.
05.09.2017 09:00
23
september
2017

Deň otvorených tokajských pivníc 2017

Pozývame Vás na 13. ročník prehliadky pivníc spojený s ochutnávkou tokajských vín, ktorý sa uskutoční:
23. septembra 2017 od 9. 00 – 19. 00 hod vo Veľkej Tŕni, Malej Tŕni, Viničkách.
Lístky si môžete rezervovať cez www.tokajregnum.sk. Rezervované lístky si môžete vyzdvihnúť, alebo zakúpiť na železničnej stanici Slovenské Nové Mesto 23.9.2017 od 9:00 do 15:00 hod. Počet lístkov je obmedzený. Cena lístka je 30 €.

Viac Informácií v pracovných dňoch od 9.00 hod. do 15.00 hod. na tel. č. 0903 608 865
Tešíme sa na Vás.

Vinári z TOKAJA
23.09.2017 09:00
Domov > Články > Z domova > 

Hubert Grand Zero dosage – bublinky bez cukru

Hubert Grand Zero dosage – bublinky bez cukru

Kolekciu obľúbených sektov Hubert Grand doplní novinka bez cukru. Nový Hubert Grand Zero dosage bez pridaného expedičného likéru je tak vhodný aj pre tých, ktorí cukor nemôžu, alebo si naň musia dávať pozor.

Hubert Grand Zero dosage sa vyrába metódou charmat. Pri druhotnom kvasení sekt zreje šesť mesiacov a keďže sa doňho nepridáva dozážny likér, vzniká takzvaný „sekt nature brut“, alebo „zero dosage“. Sekt osloví svojou jedinečnosťou, akou je pre Vás pripravený. Má nádhernú zelenkovozlatistú farbu, jemnú ovocnú vôňu, príjemne zladenú chuť citrusového ovocia. Jeden dúšok určite nebude stačiť. Sekt ocenia najmä dámy, ktoré uprednostňujú suchšie bublinky.

 

Sekt je vhodné podávať ako welcome drink alebo ako zaslúžený dúšok na osvieženie po bežnom pracovnom dni. Sekt je vhodný k ľahším jedlám ako napr. pečenému pstruhovi či grilovaným kuracím prsiam s grilovanou zeleninou. Veľmi zaujímavá kombinácia je s fondue so syrovou omáčkou. 


Viac informácií nájdete na:

 www.hubertsekt.sk

www.hubertonline.sk

www.facebook.com/S.Hubertom.mi.zivot.chuti

www.instagram.com/hubertsekt