Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

                      postup31postup32postup33

01
september
2017

Degustácia kolekcie Národného salónu vín 2017

Výber 100 najlepších slovenských vín pod jednou strechou
01.09.2017 00:00
28
február
2018

BERTA - rodinné vína zo Strekova

Parížsky močiar - najväčší trstinový močiar na Slovensku, vďaka ktorému hrozno zo strekovských vinohradov dozrieva v špičkovej kvalite a s nezameniteľnou šťavnatou arómou.
28.02.2018 19:00
01
marec
2018

Vitis Aurea Modra 2018

Členovia vinohradníckeho a vinárskeho spolku VINCÚR si Vás dovoľujú pozvať na XVIII.ročník medzinárodnej výstavy vín Vitis Aurea Modra 2018.
01.03.2018 00:00
02
marec
2018

Degustácia v divadle

Divadlo v prepojení s ochutnávkou kvalitného vína, alebo to najlepšie z Nitrianskej vinohradníckej oblasti:
Château Topoľčianky, Víno Nichta, Velkeer, Terra Wylak, Frtus winery, PD Mojmírovce, Žitavské vinice, Tajna vineyards & winery, Vinárstvo Trnovec
02.03.2018 16:00
Domov > Články > Z domova > 

Hubert Grand Zero dosage – bublinky bez cukru

Hubert Grand Zero dosage – bublinky bez cukru

Kolekciu obľúbených sektov Hubert Grand doplní novinka bez cukru. Nový Hubert Grand Zero dosage bez pridaného expedičného likéru je tak vhodný aj pre tých, ktorí cukor nemôžu, alebo si naň musia dávať pozor.

Hubert Grand Zero dosage sa vyrába metódou charmat. Pri druhotnom kvasení sekt zreje šesť mesiacov a keďže sa doňho nepridáva dozážny likér, vzniká takzvaný „sekt nature brut“, alebo „zero dosage“. Sekt osloví svojou jedinečnosťou, akou je pre Vás pripravený. Má nádhernú zelenkovozlatistú farbu, jemnú ovocnú vôňu, príjemne zladenú chuť citrusového ovocia. Jeden dúšok určite nebude stačiť. Sekt ocenia najmä dámy, ktoré uprednostňujú suchšie bublinky.

 

Sekt je vhodné podávať ako welcome drink alebo ako zaslúžený dúšok na osvieženie po bežnom pracovnom dni. Sekt je vhodný k ľahším jedlám ako napr. pečenému pstruhovi či grilovaným kuracím prsiam s grilovanou zeleninou. Veľmi zaujímavá kombinácia je s fondue so syrovou omáčkou. 


Viac informácií nájdete na:

 www.hubertsekt.sk

www.hubertonline.sk

www.facebook.com/S.Hubertom.mi.zivot.chuti

www.instagram.com/hubertsekt