Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
06
august
2019

AWC Vienna 2019

Najväčšia oficiálne uznaná súťaž na svete. Vinár Michael Edlmoser založil súťaž, ktorá sa stala jednou z najväčších a najdôležitejších súťaží na svete. Počet vzoriek sa pohybuje okolo 13.000 a počet zúčastnených vinárstiev dosahuje takmer 2.000.
28
november
2019

Novianska ochutnávka mladých vín 2019

6. ročník súťaže mladých vín regiónu Požitavie
31
december
2019

Víno roka - VínkoPRO 2019

VínkoPRO 2019 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2019.
Priebežné výsleky
Domov > Vinárstva > 

Víno PD Mojmírovce

Lahodná chuť skvelého vína

Víno PD Mojmírovce
1951

 
Podniková predajňa vín Mojmírovce.

Hlavný technológ

Majšík Juraj, Ing.

Telefón+421 905 554 489

Obchodná referentka, Obchodné oddelenie vína

Rumanovská Katarína

Email
Telefón+421 905 418 924, 037 779 81 06, 037 779 77 07
Webwww.vinopdmojmirovce.sk

Adresa

Víno PD Mojmírovce, stredisko pivnica
Ivánska cesta č.1226
951 15 Mojmírovce
Slovenská republika
Email
Telefón+421 037 779 81 06, 0905 418 924
Webwww.vinopdmojmirovce.sk

Služby

predaj vín

Predaj vín z vlastnej produkcie - podniková predajňa

Celoročne okrem štátnych sviatkov 

pondelok Zatvorené
utorok 07:30-12:00
13:00-17:00
streda 07:30-12:00
13:00-15:30
štvrtok 07:30-12:00
13:00-17:00
piatok 07:30-12:00
13:00-15:30
sobota Zatvorené
nedeľa Zatvorené

darčekové balenia

Požadovaná rezervácia

degustácie

Riadené degustácie s výkladom, spojené s gastronómiou - na objednávku
Na objednávku

Prevádzkovateľ

PD Mojmírovce

Prvá písomná zmienka vinohradníckej obce Mojmírovce ( v minulosti Urmín) pochádza z roku 1156. O existencii výroby a predaja vína svedčia historické listiny z roku 1290. Už vtedy Urmínčania dodávali víno do Ostrihomu. V súčasnosti sa moderné vinárstvo sústreďuje na produkciu a výrobu kvalitných akostných vín s prívlastkom. Hlavným zámerom enológa pána Juraja Majšíka je snaha prispôsobiť sa východzej surovine, objaviť v nej to najlepšie až skryté, čo vie hrozno ponúknuť pre milovníkov vína. "Konzumenta nechceme unaviť, ale ponúknuť mu prirodzenú sviežosť mojmírovských bielych vín."