MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.
Domov > Vinárstva > 

Vínna 4ka

Iné súvisiace subjekty

Navara Vinárstvo s. r. o.

Firma vsadila na kvalitu a výhradne sa špecializuje na výrobu prívlastkových vín. Väčšina hrozna pochádza od vinohradníkov z Malokarpatskej a Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti. Pri výrobe bielych vín uplatňuje reduktívnu technológiu a červené víno dozvrieva v barikových sudoch.
Umelecká adjustáž etikiet je tým, podľa čoho je vína možné dokonale rozpoznať. Pri koncepcií etikiet vinárstvo vychádza z tesného spojenia chute a umenia.

Dubovský a Grančič

Na Slovensku nie je veľa vinárstiev, ktoré by mali tak hlboké vinohradnícke a vinárske korene. Miloš s Bohušom sa poznali už od detstva, v neskoršom veku ich spojilo hlavne víno. V roku 2003 sa rozhodli, že skúsia urobiť niekoľko sto litrov vína spolu. Víno sa podarilo, a tak v nasledujúcom roku zvýšili produkciu. Nakoniec sa v roku 2005 rozhodli založiť si spoločné vinárstvo. Všetko svoje úsilie preto venovali rozvoju vinohradov. Doteraz sa im podarilo získať dvanásť hektárov parciel v okolí Svätého Jura. Časť z nich vlastnia, zvyšok si prenajímajú.
PRÍĎTE K NÁM NA DEGUSTÁCIU
Radi Vás privítame na degustácii priamo u nás vo vinárstve v degustačnej miestnosti s kapacitou 35 osôb. Termín si treba dohodnúť vopred na telefónnom čísle 0907 740 500.
V prípade záujmu vieme spraviť degustáciu vína na základe dohody aj u klienta. Taktiež ponúkame možnosť organizovania celodenných seminárov a školení pre firmy.

Víno Adam Sýkora

Našou filozofiou je produkovať vysoko kvalitné vína z tých najlepších vinohradov na Slovensku. Spájame moderné technológie a tradičné vinárske hodnoty, čo reprezentuje aj motív na našej etikete – tradičný džbán.

Naše víno je spoločným dielom tvrdej práce vinohradníka a vinára. Výroba závisí predovšetkým od samotného vinohradu. Hroznu z každého vinohradu je venovaná maximálna starostlivosť a jedinečné zaobchádzanie. Naše hrozno je vždy ručne oberané a iba vtedy, keď sú bobule už úplne zrelé a dosahujú optimálnu cukornatosť pre danú odrodu. Potom nasleduje samotná fermentácia, na ktorú sa kladie veľký dôraz. Výsledky našej tvrdej práce je vidieť, ale predovšetkým cítiť v pohári.

Vína zn. Adam Sýkora sú ľahké a svieže. Presne také ich chceme mať.

Limbavin

Firma Limbavin bola založená v roku 1998 spojením dvoch bratov Ladislavom a Jaroslavom Pučekom so sídlom v tradičnej vinohradníckej dedinke Limbach. Náš vinársky štýl sa zakladá na dlhoročnej rodinnej tradícii pestovania vinica a výroby vina. Tato tradícia bola prenesená z otca na synov, náš otec Ladislav Puček nám pomohol k objaveniu tohto krásneho sveta vína.
Dnes firma obhospodaruje 3ha vlastných a 2ha prenajatých viníc a okrem hrozna z vlastnej produkcie spracováva aj hrozno nakúpené od zmluvných pestovateľov z vinohradníckych obcí Limbach a Pezinok. Ročná produkcia je 30 000 fliaš s odrodovou skladbou typickou pre Slovensko ako Rizling vlašský, Rizling rýnsky, Rulandské modré, Frankovka modrá, Svätovavrinecké a stále módne Chardonnay i Cabernet Sauvignon. Spôsob obránia vinohradov spĺňa prvky biologickej ochrany viniča.
Spravuje:  limbavin Andrej Martvoň