september

2. kolo Národný salón vín Slovenskej republiky 2019

Národný salón vín Slovenskej republiky 2019 je vyvrcholením série nominačných súťaží, ktorej sa môžu zúčastniť iba vína vyrobené v Slovenskej republike z hrozna pochádzajúceho zo Slovenskej republiky.
september

Víno SAV 2019

Víno Slovenskej akadémie vied (SAV) je súťaž vín vyrobených v Slovenskej republike z hrozna pochádzajúceho zo Slovenskej republiky, ktoré hodnotia vynikajúci slovenskí vedci - členovia Učenej spoločnosti SAV (ďalej len UčS SAV) pri odbornej garancii popredných slovenských hodnotiteľov.

Zámerom súťaže je neformálnym spôsobom, na základe anonymného výberu, odporučiť vína, ktoré by SAV využívala vo svojich zariadeniach a najmä pri rôznych svojich aktivitách s cieľom podporiť propagáciu slovenských vín vynikajúcej kvality.
november

Novianska ochutnávka mladých vín 2019

6. ročník súťaže mladých vín regiónu Požitavie
december

Víno roka - VínkoPRO 2019

VínkoPRO 2019 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2019.
Priebežné výsleky
Domov > Články > Súťaže >

Vyhlásenie k nezrovnalostiam na súťaži Nitriansky vínny festival

Vzhľadom na nezrovnalosti vo výsledkoch súťaže Nitriansky vínny festival 2017, sme ako redakcia spravujúca informačný systém pre súťaže vín VínkoPRO, nútení vydať nasledovné vyhlásenie a zároveň sa v plnej miere dištancovať od priebehu hodnotenia uvedenej súťaže.

V rozpore s vyhlásením organizátora súťaže Nitriansky vínny festival, informačný systém VínkoPRO nebol použitý pri organizácii tejto súťaže ani na prihlasovanie vzoriek, ani na ich zoradenie a roztriedenie do komisií ani na samotné hodnotenie či už formou využitia samotného software v režime manuálneho hodnotenia a už vôbec nie v režime využitia spolu s tabletmi. Redakcia Vínko.sk preto nenesie žiadnu zodpovednosť za nezrovnalosti vo výsledkoch súťaže Nitriansky vínny festival.
Žiadame vinárov, ktorí zaznamenali, prípadne zaznamenajú akékoľvek nezrovanalosti aby kontaktovali priamo organizátorov súťaže.