MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.
Domov > Články > Poradňa > 

Diskusia - Malolaktická fermentácia.

Malolaktická fermentácia.

Vie mi niekto bližšie vysvetliť praktickú stránku JMF? Prvý krát robím červené víno - panenská úroda Modrej frankovky. Všade čítam o dôležitosti JMF (samá teória) ale neviem či to iste prebehne samo od seba a dokedy prebehne. V týchto dňoch mi ustáva kvasenie (2 týždne po vylisovaní sa výrazne spomalilo) ako dlho nechať víno na kaloch alebo ako zistím či už JMF prebehla? Zišlo by sa mi dáke know-how.
0 príspevkov