Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
30
jún
2017

Riadená degustácia vinárstva MAHID

Príďte k nám, spoznáte úspešné vinárstvo, jeho zakladateľov a v diskusii sa dozviete viac o ich vínách, ako aj úspechoch a hlavne ochutnáte vína z produkcie Vino MAHID.
30.06.2017 19:00
01
júl
2017

Víno a levanduľa 2017

Vážení milovníci vína a prírody,
srdečne Vás pozývame 6. ročník podujatia, ktoré sa koná v pezinských vinohradoch "Víno a levanduľa 2017".
01.07.2017 15:00
01
august
2017

AWC Vienna 2017

Najväčšia oficiálne uznaná súťaž na svete. V roku 2016 bolo v súťaži hodnotených: 12826 vzoriek vín od viac ako 1800 producentov.
EU approved - AWC Vienna je EU poverená súťaž vín za účelom udeľovania ocenení schválených EU, ktoré je možné aplikovať priamo na vínové fľaše ako známku kvality.
Ako jediná súťaž vín, ktorá udeľuje finančné ocenenia v celkovej hodnote 8.000,-€.
01.08.2017 00:00
Domov > Články > HelpDesk > 

Prihlasovanie vín do NSV

Prihlasovanie vín do NSV

Pre prihlásenie vínka do súťaže NSV 2015 stačí stlačiť button "Prihlásenie vína" v karte "Prihláška" (dolná časť obrazovky, karta je pre registrovaných prihlasovateľov umiestnená ako prvá) v rubrike Udalosti/Súťaže kde je publikovaná aj súťaž NSV SR 2015.

Ak kartu "Prihláška" nevidíte, nie ste prihlásený na stránke vinko.sk ako prihlasovateľ. Je preto nutné sa zaregistrovať s požiadavkou role Prihlasovateľ, alebo ak ste prihlásený požiadať cez profil prihláseného používateľa (vpravo hore cez meno prihláseného) o zmenu registrácie - doplnenie role Prihlasovateľa s uvedením vinárstva (vinárstiev) ktoré požadujete zastupovať. Následne po obdržaní potvrdzujúceho eMailu získate prístupové práva k využitiu prihlasovacieho systému. Potvrdzujúcu správu sa budeme snažiť zaslať obratom, môže sa však stať, keďže žiadosť je overovaná, že to môže chvíľu trvať. Maximálny čas odozvy však predpokladáme do 24h.

V prípade akýchkoľvek dotazov, problémov neváhajte kontaktovať našu redakciu, najlepšie emailom.