Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
01
január
2018

VínkoPRO 2018

VínkoPRO 2018 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2018.
Priebežné výsleky
05
júl
2019

Požitavský festival vína

Prvý festival požitavských vín na jednom mieste.

Veltlínske zelené Kryo

Hodnotiť

Víno vyrobené kryomaceráciou.
Kryomacerácia je proces nakvášania rmutu pri výrobe vína, ktorý prebieha pri nízkych teplotách. Cieľom je zachovanie a zvýraznenie aromatického profilu vína.
Víno žltozelenej farby, s výraznou ovocnou vôňou grapefruitu a zelených jabĺk, podfarbenou jemnými kvetinovými a minerálno-zemitými tónmi a pôsobivou medovou korenistosťou. Chuť vína je výrazná, ovocne plná, so šťavnatými kyselinami a ovocne nasladlou dochuťou.

Šarža L-03
Ročník 2016
Farba Biele
Klasifikácia Tiché
Charakter Suché
Prívlastok Neskorý zber
Označ. pôvodu CHOP
Spracovanie Odrodové
Teplota podávania 11,00 - 12,00 °C
Zvyškový cukor 3,60g /l
Celkové kyseliny 6,25g /l v prep. na k.vínnu
Alkohol 12,50%v/v
Fľašová zrelosť 1 - 2 r