Rizling vlašský 2019
Hodnotiť
Battonage Collection
Šarža | L-D02 |
Ročník | 2019 |
Farba | Biele |
Klasifikácia | Tiché |
Charakter | Suché |
Označ. pôvodu | CHOP |
Doba vyzrievania na kaloch | 6mesiacov |
Spracovanie | Odrodové |
Školenie | Veľký drevený sud |
Teplota podávania | 10,00 - 12,00 °C |
Čas dekantácie | 15 min |
Zvyškový cukor | 2,70g /l |
Celkové kyseliny | 6,55g /l v prep. na k.vínnu |
Alkohol | 12,93%v/v |
Obsah SO2 | 30,00mg /l |
Laboratórny Certifikát | rvl_d02_2019..jpg |
Fľašová zrelosť | 6 - 9 r |
Odrody
Balenie
X. medzinárodný vínny festival Rizlingu vlašského vo Svätom Petre
80,00
RV suchý, rok posledný a predchádzajúci