Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

postup31postup32postup33

26
máj
2019

VÍNO CHOČA 2019

XXI. Ročník Požitavskej výstavy vín
06
jún
2019

Zlatý pohár Česko Slovenska 2019

Zlatý pohár Česko Slovenska je jedinečná soutěž českých a slovenských vín, která propojuje dva historicky a kulturně blízké trhy a má unikátní po-soutěžní přesah do aktivit spojených s propagací vína.

Nejúspěšnější vinařství získá putovní Zlatý pohár, který bude předán na soutěžním festivalu vín na Zelném trhu v Brně.

Více informací najdete na adrese www.zlatypohar.eu.
(Přihlásit vzorky můžete i pomocí formuláře zde: zlatypohar.eu/.../..._vzorku_Zlaty_pohar_2019.docx.)
06
august
2019

AWC Vienna 2019

Najväčšia oficiálne uznaná súťaž na svete. Vinár Michael Edlmoser založil súťaž, ktorá sa stala jednou z najväčších a najdôležitejších súťaží na svete. Počet vzoriek sa pohybuje okolo 13.000 a počet zúčastnených vinárstiev dosahuje takmer 2.000.
28
november
2019

Novianska ochutnávka mladých vín 2019

6. ročník súťaže mladých vín regiónu Požitavie
31
december
2019

Víno roka - VínkoPRO 2019

VínkoPRO 2019 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2019.
Priebežné výsleky
Domov > Udalosti > Iné > 

SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy

SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy

SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy
Termín: 10. 03. 2016
Čas: 9:00 – 12:00 h
V prípade nenaplnenia kapacity raňajšieho semináru bude seminár presunutý na odpoludňajší termín.
Miesto konania: Hotel Vinársky dom, Holubyho 27, 902 01 Pezinok
Lektorka: Ing. Edita Ďurčová AIWS
Témy semináru:
 •základné typy zmyslového hodnotenia
 •systém hodnotenia podľa OIV a UIOE (Medzinárodnej únie enológov)
 •systematický prístup k hodnoteniu vína podľa WSET (Wine & Spirit Education Trust)
 •porovnávacia degustácia (používaná najmä v Novom svete)
Seminár sa skladá z teoretickej časti – prednáška a praktickej časti – základné vône a chute, rozoznávanie a identifikácia, hodnotenie 10 – 12 reprezentatívnych vzoriek vína.

Dátum konania 10.03.2016 09:00
Dátum ukončenia 10.03.2016 12:00