Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
01
september
2017

Degustácia kolekcie Národného salónu vín 2017

Výber 100 najlepších slovenských vín pod jednou strechou
01.09.2017 00:00
27
december
2017

Jánske vína BITA 2017

Srdečne Vás pozývame na " Jánske vína Bita 2017 - zimná verzia". Na ochutnávku bude na 11-tich stanovištiach pripravených viac ako 100 vzoriek vín ( prevažne mladých ) od vinohradníkov z lokality Nitra Dolné Krškany hon Bita.
Podmienky na výrobu vína boli v roku 2017 v našej lokalite vynikajúce príďte sa sami presvedčiť.
27.12.2017 14:00
Domov > Udalosti > Iné > 

16. ročník súťaže Hubert Cup

16. ročník súťaže Hubert Cup

Talentovaní profesionálni barmani a barmanky budú mať možnosť zmerať si svoje sily v miešaní drinkov na báze sektu. Reštaurácia Savoy hotela Radisson Blu Carlton bude 18. júna hostiť už 16. ročník medzinárodnej barmanskej súťaže v miešaní drinkov na báze sektu, Hubert Cup 2016. Organizátorom súťaže je najväčší výrobca slovenských sektov, spoločnosť Hubert J.E., v spolupráci so Slovenskou barmanskou asociáciou a magazínom Inbar & Restaurant.

Súťažiaci predstavia v dvoch kategóriách - Sekt cocktail a Flair. Hodnotiť ich bude odborná porota, na čele s Jánom Šuchtom, prezidentom Slovenskej barmanskej asociácie.

V obľúbenej kategórii Sekt cocktail hľadá porota ten najlepší drink s použitím šumivého vína Hubert. Na prípravu 5 vzoriek súťažného nápoja majú barmani a barmanky časový limit len 6 minút. Druhou, divácky veľmi atraktívnou kategóriou je už tradične Flair, ktorá je okrem miešania drinkov doplnená o žonglérske triky s fľašami, šejkrami alebo pohármi.

Dátum konania 18.06.2016 13:00
Dátum ukončenia 18.06.2016 00:00
pozvanka_finalV súťažnej kategórii Sekt cocktail zvíťazil v roku 2015 Rastislav Kubáň a v kategórii Flair bol víťazom minulého ročníka Stefan Haneder. Pri príležitosti 15. ročníka súťaže Hubert Cup získali cenu „Best of Hubert Cup“- najvyšší súčet bodov v absolvovaných súťažiach Hubert Cup, Janka Karkušová a Branislav Hažík, ktorí dosiahli za uplynulých 15 ročníkov rovnaký počet bodov.
Celé meno Radisson Blu Carlton Hotel / reštaurácia SAVOY
Adresa Hviezdoslavovo nám. 2
PSČ 811 02
Mesto Bratislava
Štát Slovenská republika
Hviezdoslavovo nám. 2, 811 02 Bratislava, Slovakia
Pôsobnosť
Medzinárodná

Organizátor

Hubert J.E., s.r.o.

História spoločnosti Hubert J.E. siaha do roku 1825, jednalo sa v tom čase o prvú spoločnosť vyrábajúcu sekt podľa pôvodnej francúzskej metódy mimo Francúzska. Významné úspechy a rozvoj zaznamenala firma najmä pod vedením Johanna E. Huberta a jeho manželky Pauliny. Na miléniovej výstave v Budapešti v r.1896 rakúsky cisár František Jozef I. ohodnotil Hubert slovami ,,Toto šampanské je vynikajúce!”. Prevádzka sa v roku 1952 presunula do Serede, kde pôsobí dodnes. Od roku 2000 sa spoločnosť stala súčasťou skupiny Henkell&Co a koncom roka 2008 prevzala spoločnosť Hubert J. E. do svojho portfólia tiché vína a destiláty pod značkou Vitis Pezinok. Stala sa tak najväčšou vinárskou spoločnosťou na Slovensku. Nosným prvkom značky je cisárom udelený erb Hubertovcov, ktorý sa objavil na etiketách fliaš J. E. Hubert už v 19. stor. Vlajkovou loďou je sekt Johann E. Hubert, vyrobený tradičnou metódou kvasením vo fľaši. Nástupcom veľkých značiek je rad Hubert L'Original.

Spoluorganizátor

Slovenská Barmanská asociácia

SkBA - Slovenská barmanská asociácia ( Slovak Bartenders Association ), je občianskym združením založeným v zmysle zákona č. 83/1990 Zb. o združovaní občanov v znení neskorších predpisov. Je samostatnou právnickou osobou neziskového charakteru.

Aké drinky namiešali víťazi 16. ročníka súťaže Hubert Cup?

Slnko, drink s osviežujúcim sektom a ľadom v ruke k letu skrátka patria! V tomto štýle sa konala aj medzinárodná barmanská sútaž Hubert Cup, v ktorej si zmerali svoje sily najlepší barmani a barmanky z celého sveta. Skvelú šou ste mohli zažiť 18.júna 2016 vo vonkajších priestoroch reštaurácie Savoy, hotela Radisson Blu Carlton v Bratislave. Spoločnosť Hubert J.E. v spolupráci so Slovenskou barmanskou asociáciou a magazínom Inbar & Restaurant otvorilo prestížnou súťažou Hubert Cup letnú sezónu už po šestnásty krát. Súťažilo sa v dvoch kategóriách v miešaní drinkov na báze sektu: Sekt Coctail a Flair. Víťazom súťažnej kategórie Sekt Coctail sa stala Šárka Seibertová a v kategórií Flair bol najlepší Miroslav Kľačanský.

Hugo Spritz & Hubert Spritz nealko

Ak si chcete v miešanom nápoji dopriať niečo zdravé, vyskúšajte bazu. Táto liečivá rastlina v sebe ukrýva množstvo terapeutických a imunitných látok. Kvalitný francúzsky sirup vyrobený z jej výťažkov dodá cocktailu v kombinácii so sektom Hubert Grand Blanc novú dimenziu. Lístky mäty spolu s rozkrájanou limetkou dodajú nápoju osviežujúcu chuť. Namiešate si ho ľahko aj počas letnej dovolenky s rodinou či priateľmi. Tento drink rovnako dobre chutí aj ako Hubert Spritz nealko so sektom Hubert nealkoholický.

Bitter Spritz & Bitter Spritz nealko

Bitter je nealkoholická bylinková zmes z kvalitných, vysoko koncentrovaných výťažkov z byliniek a macerátov citrusových plodov. Spolu so sektom Hubert Grand Blanc vytvára v nápoji horkastú chuť, ktorú vyvážia nakrájané kúsky sladkého ovocia a svieža limetka. Nápoj sa výborne hodí k poobedňajšiemu opaľovaniu na balkóne aj na veľkolepé večierky. Ak máte chuť, tento drink si rovnako pripravíte aj v nealko verzii so sektom Hubert nealkoholický.
Spravuje:  tibor vlado Hubert hubertsered VitisPK HubertJK