Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
01
september
2017

Degustácia kolekcie Národného salónu vín 2017

Výber 100 najlepších slovenských vín pod jednou strechou
01.09.2017 00:00
01
január
2018

VínkoPRO 2018

VínkoPRO 2018 je vyhodnotenie najlepších vín zo všetkých súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v roku 2018.
Priebežné výsleky
01.01.2018 00:00
26
apríl
2018

Danube Wine - verejná prezentácia

Príďte ochutnať 115 druhov vín zo 4 krajín sveta. Porovnajte si svoje preferencie s profesionálnymi degustátormi.
17:30h - odovzdávanie cien pre ocenené vinárstva a vína.
Vstupné 15,-.
26.04.2018 17:00
01
máj
2018

Ochutnávka vín Vienále Topoľčianky 2018

Verejná ochutnávka zúčastnených vín v priestoroch zámku Topoľčianky, kde prebehne aj odovzdávanie cien a vyhlásenie oficiálnych výsledkov súťaže - Vienále 2018.
01.05.2018 10:00

Hugo Spritz & Hubert Spritz nealko

Hugo Spritz & Hubert Spritz nealko

Ak si chcete v miešanom nápoji dopriať niečo zdravé, vyskúšajte bazu. Táto liečivá rastlina v sebe ukrýva množstvo terapeutických a imunitných látok. Kvalitný francúzsky sirup vyrobený z jej výťažkov dodá cocktailu v kombinácii so sektom Hubert Grand Blanc novú dimenziu. Lístky mäty spolu s rozkrájanou limetkou dodajú nápoju osviežujúcu chuť. Namiešate si ho ľahko aj počas letnej dovolenky s rodinou či priateľmi. Tento drink rovnako dobre chutí aj ako Hubert Spritz nealko so sektom Hubert nealkoholický.

ObrázokIngrediencie:

Hubert Grand Blanc sekt (pre nealko verziu zvoľte Hubert nealkoholický)
3 cl MONIN Bazový sirup
Pri receptúre v alkoholickej verzii pridajte 4 cl sódy alebo perlivej sýtenej minerálnej vody zvoľte na zjemnenie
lístky mäty
plátky limety
kockový ľad, ktorým naplníme pohár, ideálne po vrch

Postup:

Do širšieho spritzového alebo vínneho pohára typu burgundy umiestnime lístky mäty. Pridáme plátky limetky, ktoré rozkrojíme na polovicu a jemne roztlačíme barovou lyžičkou. Zalejeme ich 3 cl bazového sirupu MONIN a vmiešame sekt Hubert Grand Blanc (pre nealko verziu zvoľte Hubert nealkoholický).