Informácie o súboroch cookie.
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
17
august
2017

Vinko.sk na AX 2017

Vážení vinári a všetci naši čitatelia,
s potešením Vám oznamujeme, že Vás radi privítame v našej spoločnej expozícii s vystavovateľom Nitriansky samosprávny kraj, kde budeme prezentovať niektoré vinárstva nitrianskeho regiónu a hlavne produkty nášho portálu určené pre širokú verejnosť milovníkov vína (Moje recenzie), vinárske súťaže, udalosti, odborné články, a aktivity ktoré slúžia na podporu zážitkovej turistiky nitrianskeho vinárskeho regiónu.
Nájdete nás v pavilóne M2 v expozícii Nitrianskeho samosprávneho kraja.
17.08.2017 09:00
17
august
2017

Velkeer na Agrokomplexe 2017

Naše vínka si môžete zakúpiť aj na Výstave Agrokomplex 2017.
Nájdete nás v pavilóne M2 ako spoluvystavovateľa Nitrianskeho samosprávneho kraja, pod označením Región Nitra.
17.08.2017 09:00
05
september
2017

2. kolo Národný salón vín Slovenskej republiky 2017

Národný salón vín Slovenskej republiky 2017 je najvyššou súťažou vín vyrobených v Slovenskej republike z hrozna pochádzajúceho zo Slovenskej republiky.
05.09.2017 09:00

Bitter Spritz & Bitter Spritz nealko

Bitter Spritz & Bitter Spritz nealko

Bitter je nealkoholická bylinková zmes z kvalitných, vysoko koncentrovaných výťažkov z byliniek a macerátov citrusových plodov. Spolu so sektom Hubert Grand Blanc vytvára v nápoji horkastú chuť, ktorú vyvážia nakrájané kúsky sladkého ovocia a svieža limetka. Nápoj sa výborne hodí k poobedňajšiemu opaľovaniu na balkóne aj na veľkolepé večierky. Ak máte chuť, tento drink si rovnako pripravíte aj v nealko verzii so sektom Hubert nealkoholický.

ObrázokIngrediencie:

Hubert Grand Blanc, polosuchý sekt (pre nealko verziu zvoľte Hubert nealkoholický)
3 cl MONIN bitter - pomer je možné meniť podľa potreby chuťovej intenzity
ovocie
plátky limety
kockový ľad, ktorým naplníme pohár, ideálne po vrch


Postup:

Pokrájanú limetku pridáme a mierne roztlačíme v širšom spritzovom alebo vínnom pohári typu burgundy. MONIN bitter a Hubert Grand Blanc (pre nealko verziu zvoľte Hubert nealkoholický sekt) postupne vmiešavame v pomere 5:1, prípadne podľa vlastnej chuti. Nakoniec pridávame lesné sezónne ovocie, najlepšie sladké – jahody, čučoriedky, mango alebo broskyňa.